Blog Image

Årets første rigtige snevejr smiley

Det startede i går aftes. Jeg var en tur i klubben hvor der var burger/flimmik. Vi fik en dejlig 200 gram burger med det hele til, og sluttede af med at se en film på storskærm!. En god aften. Det var dog ikke nogen fornøjelse at skulle gå de få meter hjem bagefter! Det både blæste og føg med sne!.

Vi har ventet rigtigt længe på det sne efterhånden… Men nu er det her altså, og alle os med snesko og ski går rundt med et lille forventningsfuldt smil på læberne.

Snescooterfolket må vente lidt endnu. De skal have lidt mere tykkelse på snelaget, før de kan køre uden at få for mange skader på maskinerne.

Og så skal der skiftes ud i fodtøjet!. Indtil i går gik jeg rundt i korte vandrestøvler eller sko. Det er slut nu… Heldigvis har jeg et par dejlige vinterstøvler med tykke filtsokker i. Det er en RIGTIG god opfindelse. Mine kommer fra Canada, hvor det er KOLDT om vinteren.

Jeg har taget dagens billede fra min hoveddør imod heliporten. Sigten er ikke for god… Det var godt at vi fik den ugentlige posthelo i går smiley

Jeg har rodet lidt med hjemmesiden her til formiddag, og nu er det lidt lettere at navigere rundt imellem de forskellige fotoalbum på Grønlandssiden.