I går stod den på 12 timers dagvagt på radioen, så i dag kræver kroppen simpelthen at blive luftet!!.

Jeg træner i gennemsnit 3-5 gange om ugen. For det meste sker det i kondirummet. Men er vejret godt også gerne en tur i fjeldet – enten som vandretur eller på snesko… Men det er vel nogenlunde det samme smiley.

I kondirummet træner jeg kun konditræning. Med mit stillesiddende arbejde er det vigtigt at få hjertet op i det røde felt engang imellem!.

Jeg skifter imellem kondicykel og cross trainer. Den sidste efterligner at stå på ski, og er rigtig god træning.

Kondicyklen bruger jeg til at holde knæerne i orden. Op til sidste tur – Väneren rundt – trænede jeg kun på cross traineren. Det betød at kondien var i top – det var knæerne bare ikke!. Jeg kørte så de første 2 uger med smerter i det ene knæ, og det er ikke optimalt smiley

Ellers går lidt af tiden med at skrive lidt på min RejseBlog.

Blog Image

Derinde ligger gymnastiksalen…

Blog Image

Cross traineren står i forgrunden

Blog Image

Jeg er luftkølet!!