Der sker ikke så meget – for mig i hvert tilfælde 🙂

Den står på dagvagt i denne weekend – 2×12 timer helt alene på radioen…

Da jeg ikke må fotografere på selve radioen, får i et par billeder af min udsigt herinde fra. Nok den flotteste udsigt fra en radiostation i det ganske danske land 🙂

Blog Image

Blog Image

Der sker ikke så meget i weekenden, så jeg får tiden til at gå med at rode med programmer der kan køre på en USB nøgle. Sagt på en anden måde: de programmer jeg har på min USB nøgle kører direkte på nøglen, og skal IKKE installeres på pc’en. Smart hvis man ikke kan få lov til at logge på et netværk med sin egen pc!.

Foreløbig kan jeg sende og modtage email vha nPOP, og min hjemmeside kan jeg vedligeholde med Total Commander. For at få Total CMDR til at køre på USB nøgle skal du også hente dette. Læs mere om emnet.

Fortsat god søndag…